OVERSIKT KONFIRMANTER KULL 2021 smiley

Denne siden og hvert enkelt bilde oppdateres ukentlig!

Vi sender også ut sms fra "Kristiansund komme" sitt sms system. Her ligger det linker i mld, som man kan åpne på mobilen, og deretter komme direkte inn til nye beskjeder. Vi anbefaler alle å lese eposter og nettsider nøye, da vi legger inn info som er viktig både for konfirmanter og foresatte.

Ta kontakt med oss, hvis dere ønsker informasjon pr.post. Kirkelandet kirke er en grønn og miljøbevisst menighet, derfor sender vi ikke ut papirpost uten spesielle årsaker til dette.

OPPDATERT INFORMASJON:

Her finner du ny informasjon, ved å trykke på hvert enkelt bilde:

Husk å les igjennom informasjonen nøye, da vi har gjort vårt aller beste med å forklare alle endringerwink

____________________________________________

NB: Nasjonale restriksjoner og pålegg angående Covid 19:

Grunnet smittevernsreglemest som kan endres over natten, anbefaler vi alle til å følge med på våre nettsider wink

Vi minner om at tiden vi er inne i med Covid 19, kan gjøre at ulike arrangement kan bli avlyst/utsatt. Vi sender ut sms og epost når vi får informasjon angående dette. Denne siden vil også være oppdatert med informasjon som omhandler smittevern.

All informasjon blir gitt på epost/sms/nettsider og facebook gruppe. Vi minner om at all informasjon må leses nøye igjennom.

___________________________________________

Vi ønsker SMS til 91 77 98 98, hvis konfirmanten blir syk/forhindret til å komme angel

Er det arrangement man allerede vet nå at man ikke kan møte opp til, ønsker vi beskjed i god tid.

Presentasjonsgudstjeneste 6 september

Takk for fantastisk gjennomført presentasjonggudstjenesteheart

Informasjonsmøte

Vi har hatt informasjonsmøte for kommende konfirmanter (kull 2021) og foresatte torsdag 20 august kl 18.00 i Kirkelandet kirke. Her ble det gitt informasjon om konfirmanttiden 2020/2021.

SoMe kanaler for informasjon

Bli med i den lukkende facebook-gruppen Konfirmanter og foresatte 2021

Denne nettsiden vil alltid være oppdatert med informasjon om undervisning og aktiviteter for konfirmanter og foresatte. Vi har også facebook side for menigheten som heter Kirkelandet kirke - Kristiansund menighet

Det sendes ut informasjon på SMS med direktelink til ulike nettsider. SMS kommer fra kristiansund kommunes sms-tjenester og kan ikke besvares. Men send gjerne SMS til 91 77 98 98 ved beskjeder og ulike spørsmål og hendvendelser.

Vi er en "grønn menighet", og bruker derfor lite papir og post. All informasjon foregår på våre nettsider og epost. Ønsker du å motta informasjon pr. post, må du ta kontakt med oss.

Påmelding som konfirmant

Er du ikke registrert til konfirmasjon i Kirkelandet kirke? ta kontakt med oss på e-post: Line.Nordhagen@kristiansund.kommune.no / 91 77 98 98 (SMS) / 71 57 38 06 (Arbeid mellom 09.00-15.00)

VELKOMMEN smileyyes

Invitasjon i posten