Alle rettigheter 2020 Kristiansund menighet

Konfirmanter 2021

Mange ønsker å være ute i god tid med konfirmasjonsdatoer av mange ulike grunner. For eksempel leie av lokaler og familie/venner som bor litt unna. De siste årene har vi åpnet opp for konfirmasjoner på lørdager. Dette har vært en dag de fleste vil konfirmere seg på.Derfor fortsetter vi med konfirmasjonsgudstjenester på lørdag.

Det går desverre ikke an å reservere datoer før vi åpner opp for påmelding på denne siden FREDAG 29.MAI KL 09.00. Det er et visst antall plasser på de ulike datoene/kl.slett. Dette gjør vi slik at alle grupper blir ca like store, og at alle kan ha med de gjestene de ønsker i kirken, så vi ikke behøver sette et begrenset antall.

Det vil bli informasjonsmøte for kommende konfirmanter (kull 2021) og foresatte MANDAG 8 JUNI KL 18.00 i Kirkelandet kirke. Her vil man få all informasjon om hvordan det er å være konfirmant hos oss, samt hjelp til påmelding og alle spørsmål rundt konfirmasjonen!

VELKOMMEN smileyyes

Vi har disse datoene for konfirmasjoner i Kirkelandet kirke 2021:

Lørdag 08. mai 2021 - kl 11.00 og kl 13.00

Lørdag 15. mai 2021 - kl 11.00