De siste årene har vi åpnet opp for konfirmasjoner på lørdager. Dette har vært en dag de fleste vil konfirmere seg på. Konfirmantkull 2021 kan derfor velge mellom 2 ulike lørdager i 2021 angel Denne siden vil alltid være oppdatert, og vi anbefaler at du lagrer denne siden i nettleseren din.

Bli med i den lukkende facebook-gruppen: Konfirmanter og foresatte 2021

Det går desverre ikke å reservere datoer før vi åpner opp for påmelding HER : FREDAG 29.MAI KL 09.00. Det er et visst antall plasser på de ulike datoene/kl.slett. Dette gjør vi slik at alle grupper blir ca like store, og at alle kan ha med de gjestene de ønsker i kirken, så vi ikke behøver sette et begrenset antall. 

Det vil bli informasjonsmøte for kommende konfirmanter (kull 2021) og foresatte TORSDAG 20.AUGUST 18.00 i Kirkelandet kirke. Her vil man få all informasjon om hvordan det er å være konfirmant hos oss, samt hjelp til påmelding og alle spørsmål rundt konfirmasjonen! 

Vi anbefaler alle konfirmanter og foresatte å legge seg til denne facebookgruppen, som skrevet over. Her er det alltid oppdatert informasjon om hele konfirmasjonsåret 2020/2021. Dette året er det ekstra viktig å være oppdatert, da vi er inne i en spesiell tid, grunnet koronaviruset. Derfor kan vi ikke med sikkerhet si at hele timeplanen stemmer når denne legges ut i august. Vi anbefaler at man melder seg på som konfirmant, selv om man er usikker på om man vil konfirmere seg. Da vil man hele tiden motta informasjon om evnt. endringer på epost og sms. (påmeldingen kan vi endre underveis, hvis dette er et behov)

 

NB: Grunnet koronasituasjonen, er det blitt endring i dato på informasjonsmøte. Vi pleier å ha dette før sommerferien, men siden situasjonen nå er litt annerledes, er det flyttet til samme uken som skolen starter. Da blir det lettere å gi oppdatert informasjon. Men siden man ikke vet hva som skjer med skole og aktiviteter fremover, anbefaler vi deg å følge med på disse sidene, samt melde deg på med en epost adresse og mobilnr, som vil motta evnt. ny informasjon. 

VELKOMMEN smileyyes

Vi har disse datoene for konfirmasjoner i Kirkelandet kirke 2021:

Lørdag 08. mai 2021 - kl 11.00 og kl 13.00

Lørdag 15. mai 2021 - kl 11.00

 

Invitasjon i posten:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle døpte og tilhørige i 2006-kullet over hele Norge får en brosjyre i posten i uken etter påske. Personlige invitasjoner til konfirmanter som sokner til Kristiansund menighet ble utsendt i uke 20. Har du ikke mottatt denne? Ta kontakt med oss smiley